Σύνδεση συνδρομητών

Πελάτης

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 11:40
Αριστερά, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Δεξιά, ο παρουσιαστής της διαφήμισης Hair Club for men σε τηλεοπτικά δίκτυα της Νέας Υόρκης στα 1980.
Αρχείο Ιωάννη Α. Ζαγγανά
Αριστερά, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Δεξιά, ο παρουσιαστής της διαφήμισης Hair Club for men σε τηλεοπτικά δίκτυα της Νέας Υόρκης στα 1980.

Από χθες που είδα τον Τζανακόπουλο να κάνει αυτές τις δηλώσεις -που θα ζήσει να τις υποφέρει για πολλά χρόνια- (δείτε τις στο τέλος αυτού του σημειώματος) μια βεβαιότητα γεννήθηκε μέσα μου και η χαρακτηριστική λάμψη μιας ανάμνησης μου έφερε γέλια τρανταχτά.

Η βεβαιότητα ήταν πως αν υπήρχε ένα London School of Laikistics το παράρτημά του στη Φλωρεντία θα περιελάμβανε την τηλεοπτική παρέμβαση του πρώην υπουργού στα εισαγωγικά της μαθήματα. Στα εισαγωγικά, γιατί δεν είναι για παραπάνω.

Η ταυτόχρονη ανάμνηση, όμως, και τα γέλια που προανέφερα είναι και η βασική αιτία του σημειώματος. Θυμήθηκα μια θρυλική κάλτ διαφήμιση που έπαιζε στη Νέα Υόρκη τα μέσα της δεκαετίας του '80 όπου κάποιος τύπος διαφήμιζε ένα πρόγραμμα με το όνομα Hair Club for men σχετικό με την αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής που τέλειωνε με την καταπληκτική ατάκα "Δεν είμαι απλά ο πρόεδρος του Hair Club for Men, είμαι επίσης και πελάτης" και σήκωνε μια φωτογραφία που τον έδειχνε before.

Αυτό που με έκανε να γελάσω πιο πολύ, όμως, ήταν πως στην περίπτωση του δικού μας, το "πελάτης" θα μπορούσε τόσο εύκολα να είναι και "μέλος"...

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.