Σύνδεση συνδρομητών

Μαρίνα Οσβιάνικοβα: γενναία και ελεύθερη

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 10:13
Η Μαρίνα Οσβιάνικοβα τη στιγμή που εισβάλλει στο κάδρο, σε ώρα μετάδοσης live εκπομπής για την εισβολή στην Ουκρανία που, όπως είναι ευνόητο, ήταν προπαγανδιστική.
twitter
Η Μαρίνα Οσβιάνικοβα τη στιγμή που εισβάλλει στο κάδρο, σε ώρα μετάδοσης live εκπομπής για την εισβολή στην Ουκρανία που, όπως είναι ευνόητο, ήταν προπαγανδιστική.

Η ενέργεια που έκανε η Μαρίνα Οσβιάνικοβα, στις 14 Μαρτίου 2022, να βγει στο δελτίο ειδήσεων με το πλακάτ κατά του πολέμου της Ρωσίας, με το ισχύον νομικό καθεστώς της χώρας θεωρείται διοικητική παράβαση και τιμωρείται με φυλάκιση έως 15 ημερών και πρόστιμο. Πλην, φευ, ζει στη Ρωσία του Πούτιν.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι: γιατί η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας, προσήγαγε την Οσβιάνικοβα στο αστυνομικό τμήμα και παρήγγειλε προανάκριση για ποινικό αδίκημα;
Το ερώτημα το θέτω για έναν και μόνο λόγο. Μπορεί να είμαι αντίθετος στο καθεστώς του Πούτιν, μπορεί να θεωρώ ιμπεριαλιστικό τον πόλεμο που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία, θα είμαι όμως πάντα με το μέρος εκείνων των γενναίων που αντιστέκονται μέσα στην Ρωσία.
Και δεν θα πέσω στην παγίδα κανενός –ΚΑ-ΝΕ-ΝΟΣ– να τους αφήσω ακάλυπτους, σιωπώντας ή προσπαθώντας να τους διαβάλλω, όπως κάνουν πολλοί σήμερα, οι οποίοι προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στην πατρίδα τους – αλλά αυτό το κρίμα είναι στον λαιμό τους.

Στο μεταξύ, εκτός από την τολμηρή και γενναία Μαρίνα Οβσιάνικοβα, υπάρχει πάντα και η παρουσιάστρια, στο πρώτο πλάνο.
Η Έκα Αντρέγιεβνα είναι μία από τις βασικές προπαγανδίστριες του πουτινικού καθεστώτος, του ψεύδους και της διαστρέβλωσης της αλήθειας. Εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αφοσίωσή της στο σύστημα και την αγάπη της προς τον ηγέτη.
Α, είναι και πολίτης Μαυροβουνίου.
Πατριώτισσα κι αυτή!

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.