Σύνδεση συνδρομητών

Η πάλη των γενεών

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 13:26
Ο Πούτιν φέρεται να λέει το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του έλληνα πρωθυπουργού, σε παράσταση σταντ απ κόμεντι, στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
twitter
Ο Πούτιν φέρεται να λέει το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του έλληνα πρωθυπουργού, σε παράσταση σταντ απ κόμεντι, στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελεύθερα πια θα μπορεί ο ομοφυλόφιλος να κοκκινίζει και να κρύβεται γι' αυτό που κάνει, αφού είναι κάτι το ντροπιαστικό, κάτι που χαρακτηρίζει ένα πρόσωπο κατ' εξοχήν μισητό. Έχει και ομοφυλόφιλους στην κυβέρνησή του, τι θράσος, μα καθόλου τσίπα.

Εμείς θα αποκαταστήσουμε τον άντρα, τον άνθρωπο του Μάρλμπορο, στην αξιοπρέπειά του, μας λέει ο Σύριζα. Ή αν όχι αυτόν, κάποιον μάτσο πουτινικόν.

Εμείς πιστεύουμε στην επιστροφή των κομμουνιστικών αξιών, έτσι όπως αυτή τώρα συντελείται στη Ρωσία. Το πιστοποιεί και η εικόνα του ομοφοβικού ηγέτη, που λέει κοροϊδευτικά το ίδιο σύνθημα.

Ας το πούμε καθαρά, ας μιλήσουμε σαν άντρες: η ζωή προχωράει, μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, εκεί που ήταν οι Λαμπράκηδες, τώρα θα έρθουν οι Πολάκηδες.

Παντελής Μπασάκος

Σπούδασε φιλοσοφία στην Αθήνα και στο Παρίσι. Πρωτοδίδαξε (1977) στην Αθήνα, στο Κέντρο Φιλοσοφικών Ερευνών.Έχει διδάξει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου (1979-2014) και ως επισκέπτης καθηγητής στο φιλοσοφικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπήρξε συνεκδότης του περιοδικού του Κέντρου Φιλοσοφικών Ερευνών Δευκαλίων, μαζί με τους καθηγητές Παύλο Καλλιγά και Ιόλη Πατέλη. Διευθύνει, μαζί με τους καθηγητές Βασίλη Κάλφα και Γεράσιμο Κουζέλη, την έκδοση των Απάντων του Αριστοτέλη από τις εκδόσεις Νήσος, με την χορηγία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Κυριότερα γραπτά: L’ instance d’ aporie, essai sur Platon (1981), Επιχείρημα και Κρίση (1999), Τρεις Γλώσσες, Αριστοτέλης - Husserl -  Wittgenstein (2006), Αριστοτέλης Τέχνη Ρητορική (μετάφραση και εισαγωγή, 2016).

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.