Σύνδεση συνδρομητών

Χάσανε τις απαντήσεις στις εξετάσεις!

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 10:52
Το ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο το Πανεπιστήμιο καλεί και τους φοιτητές που έδωσαν να ξαναδώσουν το μάθημα.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο το Πανεπιστήμιο καλεί και τους φοιτητές που έδωσαν να ξαναδώσουν το μάθημα.

Και ενώ το Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει διατάξει ΕΔΕ μόνο για έναν άνθρωπο, το κορόιδο που βγήκε και ανακοίνωσε ότι ήταν σ’ αυτούς που έκαναν δολιοφθορά στον σέρβερ για να μη γίνουν εξετάσεις από απόσταση, μαθαίνω ότι στη Νομική Αθηνών τραβάνε τα μαλλιά τους οι φοιτητές του μαθήματος Διεθνής Προστασία Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Οι οποίοι έδωσαν μεν στις 9/2 κανονικά από απόσταση αλλά κλήθηκαν να ξαναδώσουν στις 15/2. Γιατί; «Δεδομένου ότι το σύστημα δεν κατέγραψε τις απαντήσεις που δόθηκαν»! Κάποιος δεν έσωσε τα έγγραφα.

Αμέλεια; Αμέλεια. Δεν είναι πράξη χωρίς ευθύνη η αμέλεια, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει ζημιά – στο Πανεπιστήμιο και στους φοιτητές που έγραψαν μεν, αλλά είναι σαν να μην έγραψαν και τώρα υποχρεώνονται να ξαναγράψουν.

Ποιοι φταίνε; Ποιος θα λογοδοτήσει. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν λογοδοτεί κανείς.

Μόνο Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Ηλίας Κανέλλης

Δημοσιογράφος, εκδότης του περιοδικού Books' Journal. Σπούδασε κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες και κινηματογράφο. Εξέδωσε και διεύθυνε το περιοδικό Κάμερα, υπήρξε κριτικός κινηματογράφου και αρχισυντάκτης του περιοδικού Αντί, εργάστηκε ως επιφυλλιδογράφος στην Εποχή, στην Ελευθεροτυπία, στην Εξουσία, στην Athens Voice, στο Βήμα, στο Protagon.gr και, τα τελευταία χρόνια, στα Νέα. Για πολλά χρόνια έκανε καθημερινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ενώ συνεργάστηκε ως πολιτικός αναλυτής με την τηλεόραση της ΕΡΤ. Ίδρυσε και διεύθυνε την εφημερίδα του Φεστιβάλ Αθηνών εφ. Έχει γράψει το βιβλίο Εθνοχουλιγκανισμός: Εκφράσεις της νεοελληνικής ιδεολογίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 της Αθήνας (εκδόσεις Οξύ) και έχει επιμεληθεί τις κινηματογραφικές μονογραφίες Σταύρος Τορνές (με τον Σταύρο Καπλανίδη και, για την ιταλική έκδοση, με την επιπλέον συνεργασία του Sergio Grmek Germani), Κώστας Γαβράς και Σταύρος Τσιώλης. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του, Το κιτς του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.