Σύνδεση συνδρομητών

Ρίμπεντροφ Μολότοφ Ποιμενικό

Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 10:35
«Δεν είναι αθώοι» μεν, αλλά είναι πολύ χρήσιμη η αντισυστημική ψήφος τους στον αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ.
Φωτογραφία αρχείου
«Δεν είναι αθώοι» μεν, αλλά είναι πολύ χρήσιμη η αντισυστημική ψήφος τους στον αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ.

Έγκλειστος ναζιστής ηγέτης δεν λέει στους οπαδούς του τι να ψηφίσουν, διότι, όπως αναφέρει, δεν είναι τίποτε πρόβατα για να τα σαλαγήσει.

Όμως,  πρώτα απ’ όλα, τους αποτρέπει από την αποχή ή το λευκό, γιατί δεν πρέπει.  Μετά τους συμβουλεύει να ψηφίσουν αντιμητσοτακικά, αποφεύγοντας όμως κάτι κόμματα ακροδεξιά, ή τα μικρά αριστερά.

Ο ποιμενικός σκυλούκος του γείτονα σηκώνει με απορία τα φρυδάκια του. «Μα καλά, κι εμείς τι νομίζει πως κάνουμε; Τα κλείνουμε από εδώ, τα εμποδίζουμε από εκεί, για να μην μπορούν να πάνε αλλού παρά μόνο στο μαντρί».

Ο Ηγέτης (99,5%) πάντως του ΣΥΡΙΖΑ, με μια γρήγορη κίνηση, έπιασε την μπάλα και προσπαθεί να την κατευθύνει προς ένα τέρμα και έναν σκοπό, λέγοντας πως στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στη δημοκρατική μας παράταξη.

Ταυτόχρονα,  συνεργεία καθαριότητας, υποβοηθούμενα από τους προβεβλημένους νομικούς της δίκης της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τους τοίχους, τα γραφεία και τα σακίδια του κόμματος, εκείνα τα τρικάκια με το σύνθημα «δεν είναι αθώοι».

Παντελής Μπασάκος

Σπούδασε φιλοσοφία στην Αθήνα και στο Παρίσι. Πρωτοδίδαξε (1977) στην Αθήνα, στο Κέντρο Φιλοσοφικών Ερευνών.Έχει διδάξει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου (1979-2014) και ως επισκέπτης καθηγητής στο φιλοσοφικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπήρξε συνεκδότης του περιοδικού του Κέντρου Φιλοσοφικών Ερευνών Δευκαλίων, μαζί με τους καθηγητές Παύλο Καλλιγά και Ιόλη Πατέλη. Διευθύνει, μαζί με τους καθηγητές Βασίλη Κάλφα και Γεράσιμο Κουζέλη, την έκδοση των Απάντων του Αριστοτέλη από τις εκδόσεις Νήσος, με την χορηγία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Κυριότερα γραπτά: L’ instance d’ aporie, essai sur Platon (1981), Επιχείρημα και Κρίση (1999), Τρεις Γλώσσες, Αριστοτέλης - Husserl -  Wittgenstein (2006), Αριστοτέλης Τέχνη Ρητορική (μετάφραση και εισαγωγή, 2016).

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.