Σύνδεση συνδρομητών

Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος

Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος

Θεολόγος, μουσικός και μπλόγκερ. Έχει ιδρύσει το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον», με το οποίο παρουσιάζει στην Ελλάδα και το εξωτερικό πρωτότυπες παραγωγές βασισμένες κυρίως στην ελληνική ποίηση και μουσική. Κυκλοφορεί το βιβλίο του Ελληνορωσικά (2022). Τις απόψεις του τις καταθέτει, συνήθως, στο μπλογκ Ιδιωτική Οδός (http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/).

Ο γνωστός συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το νέο κόμμα που διεκδικεί την είσοδό του στην ελληνική Βουλή, τη Νίκη του Δημήτρη Νατσιού. 
02 Ιουνίου 2023
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» του Εμμανουήλ Βολουδάκη, ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, ο Δημήτριος Νατσιός της ΝΙΚΗΣ, τα εθνικοθρησκευτικά κόμματα, το Άγιον Όρος και η Ρωσία. Ενδιαφέρουσες μετατοπίσεις και μυστήρια με τα κόμματα του εθνικού και θρησκευτικού χαρακτήρα, απορίες και ερωτήματα. [ΤΒJ]
30 Μαϊος 2023
Ο Δημήτριος Νατσιός, πρόεδρος του Κόμματος ΝΙΚΗ, που διεκδικεί την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή, δεν είναι χθεσινός, ούτε αποτελεί «έκπληξη» για όσους ξέρουμε τον χώρο. 
28 Μαϊος 2023

Η Ορθοδοξία, η Εκκλησία της Συνοδικότητας, καταφέρνει επιτέλους να συγκαλέσει μια Πανορθόδοξη Σύνοδο σε λίγες μέρες, έπειτα από  εξήντα χρόνια προετοιμασίας! Αλλά, η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο μερίδας κληρικών και λαϊκών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες Ορθόδοξες χώρες. Μεταξύ άλλων, εχθρός της συνόδου δηλώνει και ο ιδιότυπος δεσπότης Πειραιώς, Σεραφείμ. [TBJ]

26 Μαϊος 2016