Σύνδεση συνδρομητών

Εκδηλώσεις με «Γνήσιους Έλληνες» στον Ιανό!

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 14:58
Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό Θεσσαλονίκης, με τον Κώστα Πλεύρη στο πάνελ.
Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό Θεσσαλονίκης, με τον Κώστα Πλεύρη στο πάνελ.

Το βιβλιοπωλείο Ιανός, η ΝΔ και οι ΑΝΕΛ προβάλλουν τα έργα του Κώστα Πλεύρη! 

«ΟΤΑΝ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ....» σχολίασε στον τοίχο του στο Facebook στις 23 Οκτωβρίου 2016 κάτω από τη φωτογραφία αριστερά ο διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων «Ήλεκτρον» Τάσος Συμιγδαλάς μετά την παρουσίαση ενός βιβλίου των εκδόσεων αυτών στον «Ιανό» της Θεσσαλονίκης στις 19 Οκτωβρίου 2016. Οι εκδόσεις αυτές θα κάνουν νέες παρουσιάσεις «με γνήσιους Έλληνες» στον «Ιανό» της Αθήνας στις 22 Νοεμβρίου 2016 και στις 26 Νοεμβρίου 2016.

Ποια είναι η Επανελλήνηση/ις και ποιες είναι οι εκδόσεις Ήλεκτρον; Πρόκειται για την εκδοτική εταιρεία και την τηλεοπτική εκπομπή του Κώστα Πλεύρη στις οποίες ο  Τάσος Συμιγδαλάς είναι ο διαχειριστής. Τα βιβλία στις τρεις παρουσιάσεις στα βιβλιοπωλεία του «Ιανού» έχουν γραφεί από τον Ιωάννη Παπαζήση, το Δήμο Μαγκλάρα και τη Θεοφανώ Πολυμέρη και οι θεματικές τους αφορούν την Αρχαία Ελλάδα. Στις 22 Νοεμβρίου, δίπλα στο δεξί χέρι του Κώστα Πλεύρη θα μιλήσει και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος. Στις 19 Οκτωβρίου, δίπλα στο δεξί χέρι του Κώστα Πλεύρη παρουσίαση έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος με στήριξη των ΑΝΕΛ το 2014 και σήμερα δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού - Ευόσμου καθώς και Πρόεδρος Ενώσεων Δημοσιογράφων Ημερήσιου και Ηλεκτρονικού Τύπου Βορείου Ελλάδος Θεοφάνης Παπαδόπουλος (δεύτερος από αριστερά στη φωτογραφία αριστερά).

Με την ευκαιρία, οι εκδόσεις Ήλεκτρον έχουν συνεκδώσει με τις εκδόσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ένα «Ανθολόγιο Πατριδογνωσίας» (εξώφυλλο επισυνάπτεται) ενώ διακινούν όλα τα βιβλία των εκδόσεων «Γεωργιάδη».

«Ιανός», ΝΔ και ΑΝΕΛ προβάλλουν λοιπόν τα έργα του Κώστα Πλεύρη…

Παναγιώτης Δημητράς

Εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), μέλος της Γραμματείας της Ένωσης Ουμανιστών Ελλάδας (ΕΝΩ.ΟΥΜ.Ε.), μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Ευρωπαϊκής Ουμανιστικής Ομοσπονδίας και μέλος της Συνέλευσης Εκπροσώπων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Κατά των Βασανιστηρίων (OMCT). Συγγραφέας του βιβλίου Αναζητώντας τα χαμένα δικαιώματα στην Ελλάδα. Η σκοτεινή πλευρά της ελληνικής δημοκρατίας (2007).

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.