Σύνδεση συνδρομητών

8/3/2015

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 00:20

Του Κυριάκου Αθανασιάδη

 

Εάν όσα τρομακτικά λέει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (όχι οι τουρίστες-Κλουζό: όλα) είχαν προταθεί από τους «άλλους», θα γινόταν χαλασμός Κυρίου.

Τώρα, επικρατεί άκρα σιωπή. Λίγα σπρωξιματάκια με τους αγκώνες μόνο, κάποιες αμυδρές προσπάθειες να αλλάξει θέμα η συζήτηση, αμήχανα χάχανα.

Δεν είναι λίγο αυτό: είναι επικίνδυνο — εφιαλτικό. Οι συνειδήσεις αλλοιώνονται τόσο εύκολα, που σε τρομάζει. Ζούμε μέσα σε εφιάλτη ευνούχων.

Κυριάκος Αθανασιάδης

Κυριάκος Αθανασιάδης. Συγγραφέας, μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: Δώδεκα (1991), Μικροί κόσμοι (1996), Το σάβανο της Χιονάτης (2000), Το βασίλειο του αποχαιρετισμού (2002), Πανταχού απών (2007), Ζα Ζα (2012). Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Η Κόκκινη Μαρία.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.