Σύνδεση συνδρομητών

2/1/2015

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 01:37

Του Κυριάκου Αθανασιάδη

 

 

Στο τελευταίο μυθιστόρημα του Κινγκ που κυκλοφόρησε στα ελληνικά, τον Κύριο Μερσέντες, έμαθα για το valet key, το «κλειδί του παρκαδόρου».

 

Είναι πλαστικό, ανοίγει μόνο την πόρτα του οδηγού πολυτελών αυτοκινήτων (όχι ντουλαπάκια ή πορτ-μπαγκάζ) κι ανάβει τη μηχανή για λίγα λεπτά.

 

Η φιλοευρωπαϊκή Αριστερά ποτέ δεν μπήκε στα μπουζούκια της εξουσίας — μα από αυτό μέχρι να παρκάρει τα Χάμερ τού ΣΥΡΙΖΑ μεσολαβεί χάος μέγα.

Κυριάκος Αθανασιάδης

Κυριάκος Αθανασιάδης. Συγγραφέας, μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: Δώδεκα (1991), Μικροί κόσμοι (1996), Το σάβανο της Χιονάτης (2000), Το βασίλειο του αποχαιρετισμού (2002), Πανταχού απών (2007), Ζα Ζα (2012). Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Η Κόκκινη Μαρία.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.