Σύνδεση συνδρομητών

20/11/2014

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 07:50

Του Κυριάκου Αθανασιάδη

 

Σαν σπίρτο που του λείπει ο φωσφόρος, η κυβέρνηση φαίνεται αδύναμη να κάνει, όχι μεταρρυθμίσεις, μα ούτε καν απλή διεκπεραίωση της δουλειάς.

 

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό πως κανείς σώφρων γνωστός σας δεν μπορεί να φέρει στο νου του 10 ονόματα ανθρώπων εμπιστοσύνης αν τον ρωτήσετε.

 

Αντιθέτως, όλοι δύνανται να σας απαριθμήσουν δεκάδες τραγικά όντα αλά Φαήλος. Το Medrano του ΣΥΡΙΖΑ στήνει τις τέντες του — θέλοντας και μη.

Κυριάκος Αθανασιάδης

Κυριάκος Αθανασιάδης. Συγγραφέας, μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: Δώδεκα (1991), Μικροί κόσμοι (1996), Το σάβανο της Χιονάτης (2000), Το βασίλειο του αποχαιρετισμού (2002), Πανταχού απών (2007), Ζα Ζα (2012). Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Η Κόκκινη Μαρία.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.