Σύνδεση συνδρομητών

Βωμολοχίαι τινές, εκπεμφθείσαι εκ Μωρέως και ακουσθείσαι μέχρι Μαριουπόλεως

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 23:30
Ο πρόεδρος Ζελένσκι της Ουκρανίας στη διάρκεια επίσκεψής του σε τραυματίες του πολεμου.
Προεδρία της Ουκρανίας
Ο πρόεδρος Ζελένσκι της Ουκρανίας στη διάρκεια επίσκεψής του σε τραυματίες του πολεμου.

Βρισκόμαστε στα 1827, στο Μωριά, Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ο τουρκοαιγύπτιος στρατηγός Ιμπραήμ έχει σχεδόν σβήσει κάθε εστία αμφισβήτησης της εξουσίας του Σουλτάνου από κάτι ξυπόλητους που, αδιαφορώντας για την ευθύνη που αναλάμβαναν έναντι της διεθνούς ευταξίας, δήλωναν «λαός» και «έθνος».

Ο Σουλτάνος, μεγαλόθυμος, καλεί τους παραστρατήσαντας υπηκόους του σε προσκύνηση και υπόσχεται ότι όλα θα φτιάξουν.

Τίποτα δεν θα τάραζε τη βεβαιότητα της σύντομης, καθολικής και λαμπρής νίκης του Ιμπραήμ αν δεν υπήρχε κάποιος κατσαπλιάς, με τ’ όνομα ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ Κολοκοτρώνης, που επέμενε στο αντάρτικο και κραύγαζε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», αναλαμβάνοντας σοβαρή ευθύνη για την παράταση της πολεμικής κατάστασης και την εξ αυτής εκτίναξη της τιμής -τι φρίκη!- του πετρελαίου.

Στη ιμπεριαλιστική Δύση, από την άλλη μεριά, η πίεση της κοινής γνώμης ήταν όλο και περισσότερο αηδιασμένη από τις σφαγές του  στρατηλάτη Ιμπραήμ, στη ένδοξη εκστρατεία του για την εδραίωση των ιστορικών επιχειρημάτων του Σουλτάνου επί του εδάφους.

Μέχρι που γίνεται ένα μπαμ, θες γιατί ξεχείλισε η πίεση της κοινής γνώμης στην αμαρτωλή Δύση, θες γιατί η Ιστορία πονήρεψε, και πάει καλιά του ο στόλος του Ιμπραήμ στο Ναβαρίνο, κι από κοντά ό,τι έμεινε από το στρατό του από κάποιο στρατηγό, Μαιζών ονόματι, που του ’κλεισε οριστικά το σπίτι, και ΝΑΤΟ το καινούργιο κράτος, να απαιτεί  (θου Κύριλλε φυλακήν τω στόματί μου!) ΕΥΡΩΠΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τα γεννοφάσκια του. Και συ Σουλτάνε πάρε τον «πούτζον» του ΓΚΙΟΡΓΚΙ Καραϊσκάκη να παίζεις πιάνο.

Κανα δυο αιώνες μετά, κάποιος ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ζελένσκι, θες γιατί κάτι πήρε τ’ αφτί για το κατόρθωμα του Βολοντίμιρ που λέγαμε, θες γιατί την ίδια τρέλα είχε, τα ’βαλε με τον Τσάρο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ, Πασών (κατά την υψηλή του γνώμη) των Ρωσιών, κι αντί  αυτός, ο διεθνώς ανεύθυνος, ν’ ακούσει τη φωνή της ΛΟΓΙΚΗΣ που ερχόταν ολούθε, δεξιά βουή ψεκαστικών αεροπλάνων, ορυμαγδός ειρήνης και αφοπλισμού απ’ αριστερά, και να σηκωθεί να φύγει, να κάνει την «εξόριστη κυβέρνησή» του από καμιά παρατημένη βίλα ρώσου ολιγάρχη στο Λονδίνο και να την περνάει ζαχάροβα, κάθεται εκεί και υπόσχεται στο λαό του αίμα και δάκρυα, κι αντάρτικα και μάχες μέχρις εσχάτων.

Και πού πας ρε Καραμήτρο ΘΟΔΩΡΑΚΗ Ζελένσκι; Δεν άκουσες τι είπε ο τσάρος Βλαντιμίρ : δεν είσαι ρε «λαός», δεν είσαι «έθνος», πώς σου ’ρθε, παλιόπαιδο που ξέφυγες από τη μαμά Ρωσία είσαι, θα φας δυο τρεις ξυλιές στα πισινά μοναχά και μετά θα ευτυχήσεις στη θερμή της την αγκάλη. Και θα σου ξαναφτιάξουμε και τα μαιευτήρια, νέα γυναίκα έχεις κι άλλα παιδιά θα κάνεις. Και μην κοιτάς κακά παραδείγματα. Ο Σουλτάνος σφάχτες είχε, όπως κι εγώ, πυρηνικά δεν είχε όμως.

Και τι λέτε, απάντησε το μουρλοπαλιόπαιδο, το ατίθασο,  ο ΘΟΔΩΡΟΣ Ζελένσκι και τα ακόμα πιο μουρλά φαντάρια του: ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΕ Γ#%&$ΟΥ!

Μέχρι στιγμής οι φήμες ότι το πολεμικό το σκέπτεται, διαψεύδονται ως fake news, εξάλλου έχουν μείνει μαιευτήρια προς κατατρόπωση. Αν δεν μας το πεσκόβ – πεσκόβ η σέξυ κ. Μελομακάροβα δεν πιστεύω τίποτα. Χώρια που παίζει και να μη γίνεται εισβολή, μην πιστεύετε τι λέει η σάπια ομοφυλόφιλη Δύση, ο Λαμπρόφ το είπε, α, σοφός άνθρωπος. Όλα κι όλα, εμείς σκεπτόμεθα σφαιρικώς ξέρετε, και ο βιαστής έχει το δίκιο του εξάλλου, ήταν μίνι αυτό κ. πρόεδρε, μας προκάλεσε και ΝΑΤΟ, το κάναμε το λαθάκι, έχομεν όμως ιστορικά επιχειρήματα.

Επομένως, και μέχρι νεωτέρας ενημερώσεως από ασφαλή κανάλια, ο ΘΟΔΩΡΟΣ και τα φαντάρια του που λέγαμε, παραμένουν στη γνωστή τους ανευθυνότητα: ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΕ Γ$%&^$ΟΥ!

Αφιερωμένο εξαιρετικώς στα ΙΣΟΣΚΕΛΗ τρίγωνα, ήτοι εκείνα των οποίων τα σκέλη παραμένουν  ανοικτά, πολύ ανοικτά, όσο κι αν μεγαλώνει η γωνία της κοινής τους κορυφής, αλλά πάντα ισαπέχοντα της μεσοκαθέτου.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.