Σύνδεση συνδρομητών

Μια διαδικτυακή εκδήλωση για τον Λάκη Παπαστάθη

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 09:51
Ο Λάκης Παπαστάθης.
Αρχείο Γιώργου Ζεβελάκη
Ο Λάκης Παπαστάθης.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Λάκης Παπαστάθης: Με λέξεις και κινούμενες εικόνες» διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19:00, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/s/99172105809.

Θα μιλήσουν για τον σκηνοθέτη, που πέθνε πριν από περίπου ένα χρόνο, οι Παντελής Βούλγαρης, Κατερίνα Ευαγγελάκου, Μάνος Ευστρατιάδης, Γιώργος Ζεβελάκης, Δημήτρης Καταλειφός, Γιάννης Κιουρτσάκης, Παναγιώτα Μήνη, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Ρόρρης και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Η πρόσφατη απώλεια του Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος με χαρά είχε δεχτεί να πάρει μέρος στην εκδήλωση, δεν θα αφήσει κενή τη θέση του: μέσα από αποσπάσματα της ταινίας Το μόνον της ζωής του ταξείδιον θα μας θυμίσει, με τη μοναδική ερμηνεία του, τη μεγάλη αγάπη τού σκηνοθέτη για τη λογοτεχνία.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Λάκης Παπαστάθης» από τη σειρά εκπομπών «Μονόγραμμα».

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον Κύκλο Διαδικτυακές Συναντήσεις, ο οποίος είναι αφιερωμένος στα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου που έχουν φύγει από τη ζωή. Την επιμέλεια έχουν ο Περικλής Χούρσογλου, σκηνοθέτης, καθηγητής Σκηνοθεσίας ΑΠΘ, ο οποίος θα κάνει και τον συντονισμό, και η Έμμυ Παπαβασιλείου, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου, με την αμέριστη βοήθεια και πολύτιμη συνεργασία του Αργύρη Παπαστάθη.

Η εκδήλωση θα καταγραφεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.