Σύνδεση συνδρομητών

"Κάποια στιγμή, να απολογηθείτε για τη νεότερη γενιά"

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 22:20
Η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, οι προσφάτως απομακρυνθέντες από τον κυβερνητικό σχήμα πρώην υπηρεσιακοί υπουργοί, σε παλαιότερη φωτογραφία τους.
Φωτογραφία Αρχείου
Η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, οι προσφάτως απομακρυνθέντες από τον κυβερνητικό σχήμα πρώην υπηρεσιακοί υπουργοί, σε παλαιότερη φωτογραφία τους.

"Ντροπή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απολογηθείτε γι' αυτή τη γενιά". Mε αυτά τα λόγια, νεαρή κυρία δείχνοντας το μικρό παιδί της αποδοκίμασε το ζεύγος Ράνια Αντωνοπούλου - Δημήτρη Παπαδημητρίου, που σχεδίαζε μεγαλόφωνα τις πασχαλινές διακοπές του, σε κεντρικό καφενείο του Κολωνακίου.

Θυμάται κανείς το ζεύγος των προσφάτως απομακρυνθέντων εξωκοινοβουλευτικών υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, την τέως αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Ανυωνοπούλου, και το σύζυγό της, τον τέως υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου; Αν νομίζατε ότι εργάζονται σκληρά στην Αμερική για να αποπληρώσουν το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε η κυρία Αντωνοπούλου, κάνατε λάθος. Το ζεύγος βρίσκεται στην Αθήνα και προγραμματίζει τις πασχαλινές διακοπές του. 

Το βράδυ της Παρασκευής, εθεάθησαν σε κεντρικό καφενείο του Κολωνακίου. Μάλιστα.  μια κυρία με τον μικρό της γιο της, πλησίασε διαδοχικά το ζεύγος των πρώην  υπουργών το οποίο καθόταν σε διαφορετικά τραπέζια.

Ο μεν κύριος Παπαδημητρίου συνομιλούσε πολιτικά με νεαρό φίλο του, δημοσιογράφο  ίσως, προφανώς καυτά θέματα της διεθνούς πολιτικής, μια που κάποια στιγμή ακούστηκε δυνατά η αναφορά του στον Ουόρεν Μπάφετ.

Η δε κυρία Αντωνοπούλου καθόταν στον εξωτερικό χώρο του καφενείου, όπου συνομιλούσε και εκείνη με δημοσιογράφο. 

Η  κυρία με τον γιό της είπε δυο φορές, μια φορά στην τέως υπουργό και μια φορά στον τέως υπουργό, δείχνοντας το νεαρό παιδί της:: "Ντροπή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απολογηθείτε γι' αυτή τη γενιά". Αυτό είπε η κυρία, και έφυγε.

Το ζεύγος των πρώην υπουργών, αντίθετα, παρέμειναν στο καφενείο, προφανώς επειδή είχαν κι άλλα να πουν.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.