Σύνδεση συνδρομητών

Το τεύχος με τη Χάννα Άρεντ στα περίπτερα και τον Απρίλιο

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 14:27
Το τεύχος 17, με εξώφυλλο τη Χάννα Άρεντ.
Αλέκος Παπαδάτος / The Books' Journal
Το τεύχος 17, με εξώφυλλο τη Χάννα Άρεντ.

Το Books' Journal δεν θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Λόγω της πανδημίας, των κλειστών βιβλιοπωλείων και της δυσχέρειας στη διανομή του Τύπου, επιλέξαμε να καθυστερήσει η έκδοση. Στόχος είναι η επιστροφή με ένα διπλό τεύχος στις αρχές Μαΐου.

Στο μεταξύ, στα περίπτερα και στα κεντρικά πρακτορεία Τύπου σε ολόκληρη τη χώρα θα παραμείνει σε κυκλοφορία, ώς τις 27 Απριλίου, το τεύχος 107, με το κεντρικό αφιέρωμα στη Χάννα Άρεντ. Αξίζει να το αναζητήσετε και να το διαβάσετε. 

Για όσες και όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον πλούτο της γνώσης που έχει φιλοξενηθεί στο περιοδικό, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της πρόσβασης σε ολόκληρο το αρχείο των τευχών, από το 2010, με ηλεκτρονική  συνδρομή ενός χρόνου που κοστίζει μόνο 25 ευρώ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://booksjournal.gr/index.php?option=com_users&view=registration μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και, αν επιθυμείτε, να εγγραφείτε. 

Ευχαριστούμε το αναγνωστικό κοινό για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την κατανόηση. 

 

The Books' Journal

Το Books' Journal είναι μια απολύτως ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από τους κατά τεκμήριον ειδικούς. Πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.