Σύνδεση συνδρομητών

Κανείς πια δεν χρωστάει στον Τσίπρα

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 21:43
Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, η Γεροβασίλη είναι η ηττημένη - και δι' αυτής ηττημένος είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.
X
Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, η Γεροβασίλη είναι η ηττημένη - και δι' αυτής ηττημένος είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.
Τελικά, τί έγινε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
Χαμένοι στις διαδικασίες...
Ο Κασσελάκης δέχτηκε την πρωτοβουλία Τσίπρα και άφησε κάποιους Τσιπρικούς να χρεωθούν την παράκαμψή της.
Η πρωτοβουλία Φάμελου, Νίκου Παππά και Γιώργου Τσίπρα άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα, άδειασε την επίδοξη πρόεδρο και αβαντζάρισε τον Κασσελάκη.
Αν εκλεγόταν πρόεδρος η Γεροβασίλη, ο Φάμελος θα έπαυε αυτοδικαίως να είναι πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ και οι άλλοι δύο πιθανότατα θα έχαναν τα πόστα τους. Η πρωτοβουλία τους βόλευε τον Κασσελάκη.
Και πρόεδρος παραμένει και τους λογαριασμούς του έκλεισε με τον Αλέξη Τσίπρα - δεν του χρωστάει τίποτε πια. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιος άλλος του «χρωστάει», ύστερα από το ναυάγιο της πρωτοβουλίας του.
Τώρα, για το κόμμα, δεν ξέρω. Ή μάλλον ξέρω και γι' αυτό δεν λέω, αφού δεν θα είχαν καμία πρωτοτυπία όσα θα έλεγα.
Σάκης Κουρουζίδης

Διδάκτορας Γεωφυσικής, εργάστηκε στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών ενώ επί χρόνια υπήρξε διευθυντής της Διευθύνσεως Υποστήριξης Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Δρων οικολόγος, διετέλεσε διευθυντής των περιοδικών Νέα Οικολογία και Δαίμων της Οικολογίας. Ίδρυσε και διεύθυνε την Ευώνυμο Οικολογική Βιβλιοθήκη στην οποία έχει εκδώσει πολλά βιβλία.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.