Σύνδεση συνδρομητών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 02:00

Το κέντρο Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει (από το 2004) τη δυνατότητα παρακολούθησης προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) με αντικείμενο Law & Economics (Δίκαιο & Οικονομικά / Οικονομική Ανάλυση του Δικαίου). Ακαδημαϊκός υπεύθυνος και διδάσκων του Προγράμματος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αριστείδης Χατζής.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι τετράμηνη, γίνεται στην ελληνική γλώσσα και οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης στο αντικείμενο Law and economics, το οποίο συνυπογράφεται από τον Καθ. Αριστείδη Χατζή και χορηγείται από το KΣΕΕ του εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι το μοναδικό σχετικό πιστοποιητικό που παρέχεται στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τα δίδακτρα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανέρχονται στα €950 αλλά υπάρχουν εκπτώσεις για ειδικές κατηγορίες σπουδαστών. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκπτωτική πολιτική του ΚΣΕΕ/ΕΚΠΑ και τους όρους χορήγησης εκπτώσεων. Για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με το παρόν πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210-3689354 και 210-3689381. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 8/11/2013. Έναρξη Μαθημάτων: 11/11/2013

The Books' Journal

Το Books' Journal είναι μια απολύτως ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από τους κατά τεκμήριον ειδικούς. Πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.