Σύνδεση συνδρομητών

Η Αυγή διαφημίζει εκπομπή που δίνει βήμα στον Κασιδιάρη!

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 11:31
Διαφήμιση της εκπομπής του Νικολόπουλου, όπως δημοσιεύθηκε στην Αυγή της 15ης Φεβρουαρίου.
Διαφήμιση της εκπομπής του Νικολόπουλου, όπως δημοσιεύθηκε στην Αυγή της 15ης Φεβρουαρίου.

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει τη στήριξή του, μπράβο και στην Αυγή που διαφημίζει την εκπομπή του. Ο βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ φιλοξένησε, τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2014, στην εκπομπή του, σε κανάλι του Κουρή, τον Ηλία Κασιδιάρη!

 

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύαμε εδώ την εικόνα μιας σελίδας της Αυγής, που διαφήμιζε την εκπομπή του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου, στο κανάλι Extra (http://booksjournal.gr/). Η διαφήμιση, με διαφορετική μακέτα, δημοσιεύθηκε και σε άλλο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς.

Τη Δευτέρα, 1/2, στην εκπομπή αυτή, ο εκ των εταίρων στην «πρώτη φορά Αριστερά» διακυβέρνηση της χώρας φιλοξένησε στην εκπομπή του τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, και υπόδικο, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικώς μέσα από τη φυλακή.

Θα ήθελα να ακούσω, πρωτίστως, τη γνώμη όσων προέτασσαν στην κριτική τους στην προηγούμενη κυβέρνηση τον αντισημιτισμό που εξέχεε στις εκπομπές του ο Άδωνις Γεωργιάδης ή το τσεκούρι του Μάκη Βορίδη. 

Επίσης, αναμένω μια ειλικρινή συγνώμη από την Αυγή

Αναμένω κι άλλα πολλά, αλλά δεν νομίζω ότι αναμένω τα σωστά από την «πρώτη φορά Αριστερά». 

 

1 σχόλιο

Ο κ. Νίκος Λιονάκης, σήμερα, στην Αυγή (σελ. 39), δεν μασάει τα λόγια του για τον Νικολόπουλο και τον Κασιδιάρη - και μπράβο του Τον ακούει όμως άραγε κανείς;

Λουκάς
Λουκάς
03 Μαρ 2015, 12:03

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.