Σύνδεση συνδρομητών

Κοσμοπόλιταν, σελίδα 21

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 23:46
H σελίδα 21 της Αυγής, φύλλο 15ης Φεβρουαρίου 2015. Καλώς δεχτήκατε τον Νίκο το Νικολόπουλο.
H σελίδα 21 της Αυγής, φύλλο 15ης Φεβρουαρίου 2015. Καλώς δεχτήκατε τον Νίκο το Νικολόπουλο.

Δεν είναι ακριβώς το Κοσμοπόλιταν. Είναι η Αυγή. Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Που στη σελίδα 21 της κυριακάτικης έκδοσής της, κάτω από ένα θέμα διεθνιστικού ριζοσπαστικού αριστερού ηρωισμού, φιλοξενεί τη διαφήμιση μιας εκπομπής ενός εθνικού ριζοσπάστη ακροδεξιού εταίρου της συγκυβέρνησης: του Νίκου του Νικολόπουλου, στο Κανάλι Extra της ζώνης του αντιμνημονιακού λυκόφωτος - και του trash. Τα νέα διαπλεκόμενα έπιασαν δουλειά στο όνομα του εθνολαϊκισμού - και δεν ντρέπονται να το διαλαλούν. 

2 σχόλια

Στο φύλλο της Αυγής του Σαββάτου, 21/2, η ίδια διαφήμιση επαναλήφθηκε. Εύχομαι τουλάχιστον ο Κουρής (ή ο Νικολόπουλος) να πληρώνει σε σκληρό νόμισμα. Σε καλή μεριά.

Dennis tromeros
Dennis tromeros
22 Φεβ 2015, 12:02

Όσοι καλοπροαίρετοι και ντρέπονται, προειδοποιήθηκαν πάντως.
"Οι πιθανότητες για μια αριστερή «ιδιοποίηση» του αναδυόμενου ευρωσκεπτικισμού είναι ελάχιστες, ο παταγώδης «αντιμερκελισμός» και τα αναθέματα στους δαίμονες της Νέας Τάξης φαίνονται πολύ πιο κοντά στο εδώδιμο πνεύμα ενός Γιώργου Τράγκα παρά στις αξίες μιας κριτικής Αριστεράς" - αυτά έγραφε στην "Αυγή" ο Νικόλας Σεβαστάκης πριν σχεδόν 2 χρόνια. Παραμένουν επίκαιρα, φαίνονται πια σχεδόν προφητικά για τις πολιτικές «μεταλλάξεις» του παρόντος. Μέχρι και την ανεκδιήγητη δήλωση για «Κούγκι» (μάλλον εμπρησμός με φωτοβολίδες συναγερμού σκάφους αναψυχής - όχι «Κούγκι» αλλά μικρό «Περλ Χάρμπορ» στο Αιγαίο ως φάρσα) είχε, κατά κάποιο τρόπο, προβλέψει ο Ν. Σεβαστάκης.
Όπως και άλλοτε,"τους τα είπαμε, μας τα είπανε, τους τα ξαναλέμε":
Αντι-αποικιακός αγώνας - του Νικόλα Σεβαστάκη
http://aftercrisisblog.blogspot.gr/2015/02/blog-post_19.html

aftercrisis
aftercrisis
20 Φεβ 2015, 05:02

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.