Σύνδεση συνδρομητών

Απεργία στον Τύπο: κατά της κοινωνίας, κατά των δημοσιογράφων

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 12:14
Όχι στην απεργία στα ΜΜΕ.
Όχι στην απεργία στα ΜΜΕ.

Τα δημοσιογραφικά σωματεία πουλάνε και τα ασφαλιστικά ταμεία των δημοσιογράφων και τις καλύτερες υπηρεσίες προς την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, στην προσπάθειά τους να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τα μέτρα του τρίτου Μνημονίου, plus ένα μνημόνιο ακόμα. Προσωπικώς, δηλώνω έτοιμος να λάβω μέρος σε οποιαδήποτε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί και να σπάσει η καταστροφική πρωτίστως για τους έλληνες πολίτες απεργία των ΜΜΕ (αλλά και για τους δημοσιογράφους). Και για αρχή, δηλώνω ότι η ιστοσελίδα του περιοδικού που εκδίδω, booksjournal.gr, θα είναι ανοιχτή και, εκτός από αναλύσεις, θα φιλοξενεί και την τρέχουσα ειδησεογραφία, τουλάχιστον στα μεγάλα θέματα τα οποία είμαστε αναγκασμένοι να αποκρύψουμε. Η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης δεν πρέπει να περάσει.

 Καλώ τους δημοσιογράφους μέλη των Ενώσεων ή μη που, επωνύμως, θέλουν να δημοσιεύσουν οτιδήποτε, αρκεί να πληροί τους κανόνες του περιοδικού ως προς την αναλυτική βαθύτητα των κειμένων ή ως προς τη διασταύρωση των στοιχείων που περιέχουν, να υποβάλουν τα γραπτά τους. Δεν πάει άλλο.

 

2 σχόλια

Συγχαρητήρια. Ίσως έτσι προκύψει και ένα μέσο έντιμης και πολυμορφικής ενημέρωσης που το έχουμε ανάγκη.

Κώστας Μ. Σοφούλης
Κώστας Μ. Σοφούλης
23 Απρ 2016, 09:04

Όταν αίτημα των δημοσιογράφων είναι η διατήρηση του κατάπτυστου αγγελιόσημου και μάλιστα η επέκτασή του και στο Internet (!) καταλαβαίνεις πόσο σάπια είναι η φάρα αυτή, ασορτί φυσικά με τους πολιτικούς της καλύτερης χώρας του κόσμου.

Adman
Adman
23 Απρ 2016, 09:04

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.