Σύνδεση συνδρομητών

Ο Λούκος και η πολιτική ατιμία του Μπαλτά

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 15:01
Ο σκοτεινός οπαδός της μετριοκρατίας, κύριος Μπαλτάς.
Φωτογραφία Αρχείου
Ο σκοτεινός οπαδός της μετριοκρατίας, κύριος Μπαλτάς.

Η πολιτική ατιμία και η πολιτική δειλία έχουν πλέον όνομα: Αριστείδης Μπαλτάς.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς, σε μια έξαρση πολιτικής ατιμίας, απολύει τον Γιώργο Λούκο από το Ελληνικό Φεστιβάλ, δίνοντας το όνομά του (μόνον αυτού) ως κατηγορούμενου για κακουργηματική πράξη, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και ενώ κατηγορούνται τρία ακόμα πρόσωπα (τα οποία ο υπουργός Πολιτισμού δεν κατονομάζει). Με σπίλωση ενός αξιοσέβαστου προσώπου που εισέφερε πολλά στην κοσμοπολιτική ταυτότητα της χώρας, ο πολέμιος της αριστείας, φανατικός επαρχιώτης και σκοτεινός αριστερός καρεκλοκένταυρος υπουργός, υπογράφει το μανιφέστο της υποκρισίας και της οπισθοδρόμησης που υπερασπίζεται, επιλέγοντας τη σπίλωση ενός συμβόλου όσων ο ίδιος μισεί και απεχθάνεται.

Σε μια χώρα που η Αριστερά υπεράσπισε το τεκμήριο της αθωότητας ακόμα και του Ξηρού και του Κουφοντίνα, διώκει με υπόνοιες και λάσπη έναν εκ των ελάχιστων αρίστων που ήρθαν στη χώρα για να συμβάλλουν στην καλλιέργεια, στην εξωστρέφεια και στην κοσμοπολιτική ταυτότητα μιας μοντέρνας ευρωπαϊκής χώρας.

Η πολιτική ατιμία και η πολιτική δειλία έχουν πλέον όνομα: Αριστείδης Μπαλτάς. 

 

1 σχόλιο

Η δίωξη του Λούκου ήταν πολιτική και προαναγγελθείσα. Εύγε στους εμπλεκόμενους: υπουργούς, συμβούλους, δημοσιογράφους/ιεραποστόλους, 'πικραμένους' ζντανοφικούς, επίδοξους αντικαταστάτες. Ξανά εύγε! Τον φάγατε τον Λούκο, κάτι όμως μου λέει ότι θα σας κάτσει στον λαιμό το γεύμα.

Zento
Zento
31 Δεκ 2015, 01:12

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.