Σύνδεση συνδρομητών

Ποιοι σκανδαλίζονται απ' τη Χρυσή Αυγή και όχι απ' τους ΑΝΕΛ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 12:46
O μιλιταριστής φίλος των αντιμιλιταριστών.
Φωτογραφία Αρχείου
O μιλιταριστής φίλος των αντιμιλιταριστών.

Το πρόβλημα της εξτρεμιστικής έως ναζιστικής Ακροδεξιάς απασχολεί όλη την Ευρώπη, όχι μόνο την Ελλάδα. Απλώς, στην Ελλάδα παίρνει μια νέα διάσταση. Κι αυτή οφείλεται στον μεγάλο σκανδαλισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται η αντοχή της Χρυσής Αυγής και τα ποσοστά που πήρε στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Μου κάνει εντύπωση ότι οι ίδιοι που αισθάνονται αποτροπιασμό για τη Χρυσή Αυγή δεν έχουν κανένα πρόβλημα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι αντιμετωπίζονται χωρίς καμία αντίδραση, προφανώς επειδή είναι φίλοι του φίλου. 

Οι σιωπηλοί αυτοί σκανδαλισμένοι, όμως, ουρλιάζουν μόλις η Δεξιά δείξει ότι προσπαθεί να ενσωματώσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και να οικειοποιηθεί το πεδίο της ανασφάλειας και του αποκλεισμού.

Επίσης, εντυπωσιάζομαι εξίσου από τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι, τους οποίους περιέγραψα παραπάνω, γίνονται πολύ απρόθυμοι να στηρίξουν συναινέσεις καταδιωκτικές της Χρυσής Αυγής σε επίπεδο κράτους και, απλώς, αγωνιούν π.χ. για τους όρους και τον τόπο διεξαγωγής μιας δίκης.

Αλλά αυτά τα πολιτικά αντικείμενα δεν τα πιάνεις με χειρουργικά γάντια. Με γυμνά χέρια τα πιάνεις.

1 σχόλιο

Δηλαδή τι να πούμε για την ΝΔ των Βορίδη-Άδωνι-Πλεύρη;

Mac
Mac
21 Σεπ 2015, 04:09

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.