Σύνδεση συνδρομητών

Επελέγησαν οι νικητές του διαγωνισμού με θέμα τον Δον Κιχώτη

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 00:12
Σχέδιο του Δον Κιχώτη.
G.A. Harker
Σχέδιο του Δον Κιχώτη.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός "Ο Δον Κιχώτης σε (λιγότερες από) 150 λέξεις". Επελέγησαν ήδη τα 12+1 μικροδιηγήματα τα εμπνευσμένα από το μυθιστόρημα του Θερβάντες. Θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του Books' Journal και, κατόπιν, θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο Ιστορίες Μπονζάι.

Mε την εκπνοή, τα μεσάνυχτα της 15ης Δεκεμβρίου 2015, της τρίμηνης προθεσμίας για την συμμετοχή στο αφιέρωμα στον Δον Κιχώτη του Θερ­βάν­τες, που διοργανώνουν η ιστοσελίδα για το μικρό διήγημα Πλα­νό­δι­ον-Ι­στορίες Μπονζάι και η επιθεώρηση The BooksJournal, έκλεισε και ο πρώτος κύκλος του λογοτεχνικού εγχειρήματός μας. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Γιάννη Παλαβό, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον Γιάννη Πατίλη, έμενε τώρα να αξιολογήσει τις 129 συμμετοχές στο αφιέρωμα. Από αυτές έκρινε δεκατρείς ως τις περισ­σό­τε­ρο εν­δι­α­φέ­ρου­σες και αξιόλογες για δημοσίευση. Η ανακοίνωση των ο­νο­μά­των των συγ­γραφέων που προκρίθηκαν μαζί με την δημοσίευση των μι­κρο­δι­η­γη­μά­των τους θα πραγματοποιηθεί με το τεύχος Φεβρουα­ρί­ου του BooksJour­nal και θα ακολουθήσει η ανά Κυριακή ανάρτησή τους από τις στήλες του ιστολογίου Ιστορίες Μπονζάι.

Η  κριτική επιτροπή

The Books' Journal

Το Books' Journal είναι μια απολύτως ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από τους κατά τεκμήριον ειδικούς. Πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

1 σχόλιο

Για να πληροφορηθω τα αποτελεσματα του διαγωνισμου "Ο Δον Κιχώτης σε (λιγότερες από) 150 λέξεις" ειναι υποχρεωτικο να γινω συνδρομητης στο The Books Journal??? Μπορω να δω τα αποτελεσματα σε καποιο εντυπο περιοδικο???
Ευχαριστω
Λενα Κομινη

Λενα Κομινη
Λενα Κομινη
04 Φεβ 2016, 02:02

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.