Σύνδεση συνδρομητών

Μένουμε Ευρώπη: ξανά απόψε στο Σύνταγμα

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 12:15
Μένουμε Ευρώπη: ξανά απόψε στο Σύνταγμα

Απόψε μετά τις 7.00, στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνεται συγκέντρωση υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Χρειάζεται, απόψε, να δει η κυβέρνηση, να δει και όλος ο κόσμος, πως οι Έλληνες ΘΕΛΟΥΜΕ να μείνουμε Ευρώπη. ‪

Από την κίνηση Μένουμε Ευρώπη, κυκλοφορεί το παρακάτω κείμενο:

Φίλες και φίλοι φτάσαμε στο τέρμα.

Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή. Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν.

Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί.

Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά.

Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε.

Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία

Μετά την εκδήλωση ξεκινάει η νυχθημερόν διαμαρτυρία εν αναμονή της συμφωνίας: https://www.facebook.com/events/976174765749584/. Αναλαμβάνουμε βάρδιες!

Βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του «Μένουμε Ευρώπη» και άλλα στο https://www.facebook.com/notes/ageor/menoume-evropi-upcoming-rallies/1001734479871264.

The Books' Journal

Το Books' Journal είναι μια απολύτως ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από τους κατά τεκμήριον ειδικούς. Πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

Προσθήκη σχολίου

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.