Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ψεκασμένη Αριστερά

Κατηγορία Γνώμες
Γράφτηκε από τον 
O Νίκος Νικολόπουλος ασπάζεται τον Πάνο Καμμένο. Θρησκόληπτος, ομοφοβικός, βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Φήμες τον έφεραν υπουργοποιήσιμο, αλλά φαίνεται ότι προσέκρουσε στις αντιδράσεις. O Νίκος Νικολόπουλος ασπάζεται τον Πάνο Καμμένο. Θρησκόληπτος, ομοφοβικός, βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Φήμες τον έφεραν υπουργοποιήσιμο, αλλά φαίνεται ότι προσέκρουσε στις αντιδράσεις.

Όχι μόνο η συνεργασία αλλά και οι συμμετέχοντες στο υπουργικό συμβούλιο δίνουν το στίγμα της «νέας εποχής». Δυστυχώς... [ΤΒJ]

 

Το είδαμε κι αυτό - Ψεκασμένη Αριστερά! Αποστομωτική απάντηση σε όλους τους άπιστους Θωμάδες που κινδυνολογούν ότι η πανίδα φτωχαίνει... Η Ελλάδα αποδεικνύει ότι συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα είδη!

Διότι ο κυβερνητικός συνασπισμός που μάς προέκυψε σημερα αποτελεί νέο είδος στην πολιτική πανίδα της χώρας και δεν μάς μένει παρά να παρακολουθήσουμε με αγωνία τη διασταύρωση δύο τόσο διαφορετικών DNA. Και, πάντως, η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τόσο παράταιρη που δίνει νέο νόημα στα μυθολογικό είδος "τραγέλαφος".

Πλάμεν Τόντσεφ

Διεθνολόγος και πολιτικός αναλυτής.

Προσθηκη σχολιου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά