Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 283
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Η φάρσα

Κατηγορία Γνώμες
Γράφτηκε από  Δημοσιεύθηκε στο Γνώμες
Ορκίζεται με πολιτικό όρκο, αλλά πριν φροντίζει να πάρει την άδεια του αρχιεπίσκοπου. Ορκίζεται με πολιτικό όρκο, αλλά πριν φροντίζει να πάρει την άδεια του αρχιεπίσκοπου.

Κάποτε η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα, είναι φάρσα από την αρχή («για πρώτη φορά»).

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ιστορικός θρίαμβος της Αριστεράς. Κύμα ενθουσιασμού στην Ευρώπη. Πανηγυρίζει η Λεπέν. Ο Καμμένος προαλείφεται για κυβερνητικό στέλεχος.

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Θα αναλάβει έναν από τους "τομείς" του νέου υπερυπουργείου Εσωτερικών κτλ. ο Δ. Τσουκαλάς, αποτυχών υποψήφιος, πρώην βουλευτής, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ, συνταξιοδοτηθείς από την ιδιωτική τράπεζα όπου (δεν) δούλευε με εφάπαξ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ενδέχεται να αναλάβει το ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο που ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συνεκτιμήθηκε ως ιδιαίτερο προσόν το γεγονός ότι επί σειρά ετών εισέπραττε παρανόμως επίδομα άγαμης θυγατέρας (ή κάτι τέτοιο).

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, αίτηση διορισμού στην αστυνομία υπέβαλαν τα παλικάρια που έδειραν τον Μαραντζίδη. Αντίθετα, αίτηση διορισμού στην πυροσβεστική υπέβαλλαν τα άλλα παλικάρια που έκαψαν την Athens Voice.

Έπεται συνέχεια ...


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Τα δύσκολα ΝΑΙ της Ελλάδας Tο SYRIZANEL newspeak

Προσθηκη σχολιου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά