Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014

Ραντεβού στο περίπτερο 2

Κατηγορία Γνώμες
Γράφτηκε από τον 
Η αφίσα της 37ης Γιορτής του Βιβλίου. Η αφίσα της 37ης Γιορτής του Βιβλίου. Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών

Από σήμερα έως και τις 15 Ιουνίου, το Books' Journal δίνει καθημερινό ραντεβού με τις φίλες και τους φίλους του, τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του, στο περίπτερο 2 του Ωδείου Αθηνών, στην 37η Γιορτή του Βιβλίου.

 

Η 37η Γιορτή Βιβλίου, πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 15 Ιουνίου 2014, στην Αθήνα. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή του βιβλίου, που φέτος αλλάζει τοποθεσία και κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης, στο Ωδείο Αθηνών. Για πρώτη φορά σε έκθεση βιβλίου, θα έχει περίπτερο και το Books' Journal. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για συζήτηση ή για φυλλομέτρημα τευχών του αρχείου μας, Θα διαθέτουμε προς πώληση το νέο τεύχος, παλαιά τεύχη, ολόκληρες σειρές παλαιών τευχών με σοβαρή έκπτωση και θα πουλάμε ακόμα συνδρομές, χάρτινες και ηλεκτρονικές, ενώ θα δεχόμαστε παραγγελίες για μεταξοτυπίες με τα έργα των εξωφύλλων του Αλέκου Παπαδάτου.

Δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη, στο μοναδικής αξίας Bauhaus κτίριο όπου στεγάζεται το Ωδείο αλλά και ως σήμερα το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η έκθεση με τίτλο «Ανάγνωση 2.0», φιλοδοξεί να χαράξει μια ανοιχτή διαδρομή ανάγνωσης στην Αθήνα.

Δεκάδες εκδότες θα εκθέσουν τα βιβλία τους στο περιστύλιο του κτιρίου, ενώ εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στον κήπο όσο και στις αίθουσες του Ωδείου.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

The Books' Journal

Το Books' Journal είναι μια απολύτως ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από τους κατά τεκμήριον ειδικούς. Πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

Προσθηκη σχολιου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά