Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η Πολεμική Αρετή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Κατηγορία Γνώμες
Γράφτηκε από τον  Δημοσιεύθηκε στο Γνώμες web only
Θεσσαλονίκη, 24 Οκτωβρίου 2016. Η μπάντα του στρατού κάνει πρόβα. Θεσσαλονίκη, 24 Οκτωβρίου 2016. Η μπάντα του στρατού κάνει πρόβα.

Αυτοί που κυβερνάνε διατυμπάνιζαν δεξιά και αριστερά πόσο αντίθετες με την ιδεολογία τους, είναι οι παρελάσεις. Από τη στιγμή που έμπλεξαν τα μπουτάκια τους, όμως, με τον υποστράτηγο της αθλιότητάς τους, λησμόνησαν τα πάντα. Και τις ιδεολογίες και όλες, αυτού του τύπου, τις παρόλες.

Ήθελα να 'ξερα πού κρύβεται τώρα εκείνος ο επαναστάτης Θεσσαλονικεύς ποιητής- υμνητής των αιδοίων;

Πού να κρύβεται ο άνθρωπος που ήθελε να χαλάσει πριν από λίγα χρόνια τις παρελάσεις ως εκπρόσωπος του λαού του, στην πόλη όπου εκλέγεται;

Σήμερα, έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη πρόβα τζενεράλε της παρέλασης, με όλο το πακέτο παρακαλώ.

Δηλαδή, υπερηχητικά να πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας και να μας απειλούν με βομβαρδισμό, κλείσιμο του δρόμου προς Χαλκιδική και διάφορα παρεμφερή…

Στην κρίση που, ανάθεμα, στο όνομα της αντιμετώπισής της, έχουν μετατραπεί τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα σε μια από τις μεγαλύτερες κομπίνες του αιώνα, αυτός που έχει το πάνω χέρι στα στρατιωτικά είναι εκείνος που καθυβρίζει τους Ευρωπαίους οι οποίοι πληρώνουν. Το ότι γνωρίζουν και αυτοί με τι έχουν μπλέξει και δεν του δίνουν πλέον σημασία, περιμένοντας πότε θα ντυθεί Μέγας Ναπολέων, για εμάς εδώ ελάχιστη σημασία έχει.

Αυτός, λοιπόν, ο τύπος, με τον συριζαίο μουστάκια, αστέρα των αμυντικών πολιτικών, απόκοψαν από τη δουλειά τους σήμερα περισσότερους από 50 χιλιάδες ανθρώπους, που μένουν ανατολικά της Θεσσαλονίκης, γιατί ήθελαν να κάνουν πρόβα.

Και έτσι η διαδρομή των 40, βία 45 λεπτών, έπιασε το δίωρο και βάλε, γιατί μάλλον δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν Κυριακή τα παλικάρια, ή, απλούστερα, επειδή αυτά τα χουντοπιάσματα έχουν στο μυαλό τους, ανήμερα της Παναγίας για τις παρθένες, τον Νοέμβριο, να οδηγήσουν, όπως έκανε ο Παττακός, τα σχολειά και τους δημόσιους υπαλλήλους στο Καυτατζόγλειο για να τιμήσουν την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων.

Από δω κι εμπρός, ο θεός να μας φυλάει.

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

Σύμβουλος επιχειρήσεων.

Προσθηκη σχολιου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά